Booking 10% cash back
Zřejmě anonymně použit, nikdo se k tomu nehlásí…
Kdyby náhodou někdo měl kód, tak ho uvítám, už plánuji cestu… Díky předem
Zdravim, prisiel mi kod na cashback a prvy krat vidim, ze davaju spat az 15% miesto klasickych 10% (100e max ostalo zachovane) a platnost je 2 tyzdne, co vacsinou byvala par dni. Robi booking nejake zmeny a ide posilnovat tieto "kampane", neviete?
Prosim, kdyby mel nekdo kod, hlasim se. Pripadne mohu na oplatku nabidnout nejake slevy na alzu, datart, about you apod. Pripadne do soukrome zpravy, diky
Kilecko napsal(a):Zdravim, prisiel mi kod na cashback a prvy krat vidim, ze davaju spat az 15% miesto klasickych 10% (100e max ostalo zachovane) a platnost je 2 tyzdne, co vacsinou byvala par dni. Robi booking nejake zmeny a ide posilnovat tieto "kampane", neviete?
loni v létě mi 2x přišlo 5%, asi zkouší
poslední dobou roste počet ubytování, co cenově preferují rezervaci mimo booking, takže asi tlačí na výšku provizí a nám pak občas hodí procenta…
Ahoj všem, neměl byste někdo nepotřebný kód?
Potřeboval bych dnes nebo zítra búknout nějaké ubytko pro partu lidí v Rakousku (dost spontánní rozhodnutí na lyžovačku na poslední chvíli).
Předem mockrát díky, RADEK
bohužel výše uvedený kod už byl někým použitý, moje prosba je stále aktuální, prosím SZ, díky
zdravim, sice uz asi dva tydny marne zkousim, ale treba se do tretice postesti :) nekdo prosim prosim booking do SZ? nejak mi a memu okoli od zacatku ledna kod ne a ne prijit..
Ahoj, já ten mechanismus Bookingu pro zaslání kódu prostě ne a ne rozchodit 🙁
Kdyby měl někdo volný kód, klidně s platností do dneška, budu moc vděčná za zaslání do SZ. Mockrát předem díky ♥️
Prišel mi pátej za dva měsíce. Jestli má ještě někdo zájem napište platí do 4.
*už posláno nejrychlejsimu
F2QZ69HPD8
expires 6th March, nejsem si jisty, jestli expirovalo 5/3 23:59 nebo jestli plati jeste dnes
Ahoj všem 👋
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá promo kód nebo cashback kód na Booking (např. 10 % do kreditů), který momentálně funguje.
Plánuji rezervovat ubytování a každá sleva se hodí. Pokud máte nějaký kód, který nevyužijete, budu moc rád, když ho sem napíšete 🙏
Díky moc za pomoc a přeju všem hezké cestování! ✈️🌍
Ahoj, chtěla bych vyrazit na dovču a moc by se mi hodil kód - neměl by někdo prosím? 🙏 Kdyžtak pošlete přímo do zprávy, děkuji! ❤️
Ahoj všichni, neměl byste prosím někdo volný slevový kód na Booking? Moc by se mi hodil pro rezervaci dovolené. Pokud máte, pošlete mi ho prosím do soukromé zprávy. Předem moc děkuji!