Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky .
Zdravim, prisiel mi kod na cashback a prvy krat vidim, ze davaju spat az 15% miesto klasickych 10% (100e max ostalo zachovane) a platnost je 2 tyzdne, co vacsinou byvala par dni. Robi booking nejake zmeny a ide posilnovat tieto "kampane", neviete?
Prosim, kdyby mel nekdo kod, hlasim se. Pripadne mohu na oplatku nabidnout nejake slevy na alzu, datart, about you apod. Pripadne do soukrome zpravy, diky
Zdravim, prisiel mi kod na cashback a prvy krat vidim, ze davaju spat az 15% miesto klasickych 10% (100e max ostalo zachovane) a platnost je 2 tyzdne, co vacsinou byvala par dni. Robi booking nejake zmeny a ide posilnovat tieto "kampane", neviete?
loni v létě mi 2x přišlo 5%, asi zkouší
poslední dobou roste počet ubytování, co cenově preferují rezervaci mimo booking, takže asi tlačí na výšku provizí a nám pak občas hodí procenta…
zdravim, sice uz asi dva tydny marne zkousim, ale treba se do tretice postesti :) nekdo prosim prosim booking do SZ? nejak mi a memu okoli od zacatku ledna kod ne a ne prijit..
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá promo kód nebo cashback kód na Booking (např. 10 % do kreditů), který momentálně funguje. Plánuji rezervovat ubytování a každá sleva se hodí. Pokud máte nějaký kód, který nevyužijete, budu moc rád, když ho sem napíšete 🙏
Díky moc za pomoc a přeju všem hezké cestování! ✈️🌍
Ahoj všichni, neměl byste prosím někdo volný slevový kód na Booking? Moc by se mi hodil pro rezervaci dovolené. Pokud máte, pošlete mi ho prosím do soukromé zprávy. Předem moc děkuji!