Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Zřejmě anonymně použit, nikdo se k tomu nehlásí…

Kdyby náhodou někdo měl kód, tak ho uvítám, už plánuji cestu… Díky předem 

0 Citovat

Tady ho máš MAWQ4XFBK7-do dnešní pulnoci

1 Citovat

Díky moc, použito 

0 Citovat

Zdravim, prisiel mi kod na cashback a prvy krat vidim, ze davaju spat az 15% miesto klasickych 10% (100e max ostalo zachovane) a platnost je 2 tyzdne, co vacsinou byvala par dni. Robi booking nejake zmeny a ide posilnovat tieto "kampane", neviete? 

1 Citovat

Ahoj, mohu případně požádat o kód na SZ? děkuji

0 Citovat

Prosim, kdyby mel nekdo kod, hlasim se. Pripadne mohu na oplatku nabidnout nejake slevy na alzu, datart, about you apod. Pripadne do soukrome zpravy, diky

0 Citovat

Kilecko napsal(a):

Zdravim, prisiel mi kod na cashback a prvy krat vidim, ze davaju spat az 15% miesto klasickych 10% (100e max ostalo zachovane) a platnost je 2 tyzdne, co vacsinou byvala par dni. Robi booking nejake zmeny a ide posilnovat tieto "kampane", neviete? 

loni v létě mi 2x přišlo 5%, asi zkouší 

poslední dobou roste počet ubytování, co cenově preferují rezervaci mimo booking, takže asi tlačí na výšku provizí a nám pak občas hodí procenta…

0 Citovat

teď mi přišel kód - sice jen 5% ale max 2.400kč, pište SZ sedím u toho ;-)

1 Citovat

je to pryč!

0 Citovat

Vdaka :) 

0 Citovat

Ahoj, někdo prosím kód? Na SZ.. moc díky

0 Citovat

Ahoj všem, neměl byste někdo nepotřebný kód?

Potřeboval bych dnes nebo zítra búknout nějaké ubytko pro partu lidí v Rakousku (dost spontánní rozhodnutí na lyžovačku na poslední chvíli).

Předem mockrát díky, RADEK

0 Citovat

bohužel výše uvedený kod už byl někým použitý, moje prosba je stále aktuální, prosím SZ, díky

0 Citovat

Ahoj, sháním také kód na booking, kdyby někdo měl..do soukr. zprávy, děkuji lide ;)

0 Citovat

zdravim, sice uz asi dva tydny marne zkousim, ale treba se do tretice postesti :) nekdo prosim prosim booking do SZ? nejak mi a memu okoli od zacatku ledna kod ne a ne prijit..

0 Citovat

Ahoj, já ten mechanismus Bookingu pro zaslání kódu prostě ne a ne rozchodit 🙁

Kdyby měl někdo volný kód, klidně s platností do dneška, budu moc vděčná za zaslání do SZ. Mockrát předem díky ♥️

1 Citovat

Valid until 5 March 2026
7WKD7KCMN5

0 Citovat

Prišel mi pátej za dva měsíce. Jestli má ještě někdo zájem napište platí do 4.

*už posláno nejrychlejsimu

1 Citovat

D2WCQSNAZ3 10%

0 Citovat

F2QZ69HPD8

expires 6th March, nejsem si jisty, jestli expirovalo 5/3 23:59 nebo jestli plati jeste dnes

0 Citovat

Ahoj všem 👋

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá promo kód nebo cashback kód na Booking (např. 10 % do kreditů), který momentálně funguje.
Plánuji rezervovat ubytování a každá sleva se hodí. Pokud máte nějaký kód, který nevyužijete, budu moc rád, když ho sem napíšete 🙏

Díky moc za pomoc a přeju všem hezké cestování! ✈️🌍

0 Citovat

Ahojte,

pokud by měl ještě někdo k dispozici, tak bych ho také užil. 

Díky moc předem 

0 Citovat

Ahoj, chtěla bych vyrazit na dovču a moc by se mi hodil kód - neměl by někdo prosím? 🙏 Kdyžtak pošlete přímo do zprávy, děkuji! ❤️

0 Citovat

Ahoj všichni, neměl byste prosím někdo volný slevový kód na Booking? Moc by se mi hodil pro rezervaci dovolené. Pokud máte, pošlete mi ho prosím do soukromé zprávy. Předem moc děkuji!

0 Citovat

Ahoj. Jeden kod navíc, který sami nevyužijete, nemáte někdo prosím? Do SZ děkuji.

0